Προφίλ

Η εταιρία WEBSTUDENT λειτουργεί στον κλάδο της υποστήριξης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης φοιτητών όλων των ακαδημαϊκών βαθμίδων, ανεξαρτήτου ηλικίας και ειδικότητας, τα τελευταία 13 χρόνια. Συγκεκριμένα η εταιρία ιδρύθηκε το 1999 και τιτλοφορούταν με το όνομα του Ιδιοκτήτη της, «Νικολόπουλος Ατομική Επιχείρηση».

Το όνομα WEBSTUDENT, ως διακριτικός τίτλος δόθηκε από τον ιδιοκτήτη πριν οχτώ χρόνια, όταν αποφάσισε να δώσει στην εταιρία μια διαφορετική υπόσταση μέσω του Ίντερνετ, δημιουργώντας το www.webstudent.gr, αλλά και τα www.e-ergasies.gr και www.studentlibrary.gr , το πρώτο και παλαιότερο site της εταιρίας, έδωσε το όνομα του και στην εταιρία.

Η εταιρία στα δεκατρία χρόνια θητεία της έχει βοηθήσει χιλιάδες σπουδαστές να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις σπουδές τους. Σήμερα η εταιρία βρίσκεται σε μία συνεχή ανάπτυξη και έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα να κοιτάξει το πρόβλημα του κάθε πελάτη ξεχωριστά δίνοντας του με σοβαρότητα μια ουσιαστική λύση.

Αναφέραμε παραπάνω τη λέξη κλάδος όμως στη πραγματικότητα ο χώρος αυτός από πολλούς δε γίνεται αποδεκτός. Ακόμα και από αυτούς που έχουν παρόμοιες δραστηριότητες με μας, και αναφερόμαστε σε αυτό έχοντας σαν κριτήριο οτι οι περισσότεροι ανταγωνιστές μας δεν αναφέρουν με ακρίβεια το τι κάνουν , δεν δίνουν στοιχεία αρκετά ώστε να μπορεί ένας ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει μαζί τους και τέλος ακόμα κι αν ισχυρίζονται οτι έχουν μια συγκεκριμένη πολιτική όταν κάποιος μελετήσει τις παροχές τους θα διαπιστώσει οτι αυτό δεν ισχύει.

Εμείς προτείνουμε εναλλακτικά σ’ αυτήν τη κατάσταση οτι είμαστε περήφανοι γι’αυτό το οποίο κάνουμε . Είμαστε από τους πρώτους που διαφημιστήκανε, τα στοιχεία μας βρίσκονατι παντού γι’ αυτό και έχουμε δεχτεί ίσως τις περισσότερες φορές τη μεγαλύτερη κριτική άλλες φορές δικαιολογημένη και άλλες φορές αδικαιολόγητη γιατί δεν φοβηθήκαμε ποτέ ούτε να προβληθούμε ούτε να δεχτούμε τα λάθη μας, αλλά ούτε και ποτέ εναντιωθήκαμε σε κάποιον ο οποίος δημοκρατικά έθεσε τις όποιες ενστάσεις είχε προς τις υπηρεσίες μας.

Σήμερα διαφοροποιούμενοι από κάθε άλλη εταιρία στο χώρο παρέχουμε όσο μπορούμε καλύτερα τις παρακάτω υπηρεσίες και εξασφαλίσεις προς τους πελάτες μας:

Η επικοινωνία μαζί μας μπορεί να γίνει είτε μέσω e-mail είτε τηλεφωνικά είτε επισκεπτόμενοι τα γραφεία μας. Καθημερινά από τις 9πμ με 8μμ αλλά και Σαββατοκύριακα και αργίες προσπαθούμε να είμαστε πάντα δίπλα στο πελάτη.

Παρέχουμε σίγουρα τη καλύτερη τιμολόγηση από οποιαδήποτε άλλη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο μας. Η τιμολόγηση που κάνουμε είναι ξεκάθαρη. Γίνεται βάση της δυσκολίας της ερευνάς την οποία προσδιορίζουμε στο πελάτη μετά από επισταμένη μελέτη της ερευνάς του. Γίνεται βάση του υλικού του που ο ίδιος προσκομίζει σε μας προτού ξεκινήσει η συνεργασία μας, βάσει του χρόνου παράδοσης, βάσει των απαιτήσεων που έχει από εμάς και πάντα όλα αυτά τα οποία αναφέραμε παραπάνω σε μια πολύ λογική τιμή. Υπάρχουν πολλοί που αναφέρουν οτι μια ερευνά δεν μπορεί να κοστολογηθεί , οτι η ποιότητα δεν κοστολογείται , και άλλες παρόμοιες δικαιολογίες ώστε να δίνουν μια τιμή που ξεπερνάει κάθε λογική. Είναι σημαντικό όταν πηγαίνετε σε μια εταιρία να αναθέσετε τη δουλειά σας η υπηρεσία η οποία θα πάρετε να μη κοστίζει τα διπλά απ’ ότι μπορείτε πραγματικά να δώσετε.

Όλοι οι συνεργάτες της εταιρίας είναι εξειδικευμένοι. Αυτό όμως δε το λέμε απλά, μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει ανά πάσα στιγμή. Ο καθένας μπορεί να γράφει οτι οι συνεργάτες του είναι όλοι διδάκτορες, έχουν μεταπτυχιακά κτλ. Το θέμα είναι να μπορεί να το αποδείξει. Αυτό που σας προσφέρει η εταιρία μας είναι ότι όποιος και να είναι ο συνεργάτης ότι εργασία και να κάνει, η εταιρία σας εξασφαλίζει πάντα και σας δίνει εγγύηση γι’ αυτό οτι ότι πρόβλημα και να έχετε εμείς θα βρισκόμαστε εκεί να σας καλύψουμε χωρίς κανένα κόστος. Εγγυώμαστε οτι θα σας επιστραφούν τα χρήματα στη περίπτωση που εσείς δεν μείνετε ικανοποιημένοι από τη δουλειά μας. Το σίγουρο είναι οτι κανένας συνεργάτης κανενός γραφείου δε μπορεί να είναι τέλειος και το θέμα είναι οτι αν δε μπορέσει να σας δώσει τη δουλειά που θέλετε το όποιο γραφείο θα έχει τη δύναμη θα σας καλύψει· Εμείς την έχουμε και μπορούμε να το αποδείξουμε ανά πάσα στιγμή.

Ο χρόνος παράδοσης ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό θέμα είναι κάτι το οποίο σίγουρα δεν είναι στα συν μας, πάντα προσπαθούμε να είμαστε τυπικοί, όμως λόγω του ότι είμαστε οι μόνοι που αναλαμβάνουμε πάντα κάθε απαίτηση του πελάτη, αυτό μας βγάζει πολλές φορές από το χρονοδιάγραμμα μας, το σίγουρο είναι ότι οι πελάτες που έρχονται σ’ εμάς θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι με σωστή και στενή συνεργασία δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν ποτέ καθυστερημένη δουλειά και έξω από τα στάνταρτ που αυτοί έθεσαν. Εμείς στη WEBSTUDENT νοιώθουμε ότι παράγουμε έργο θέλουμε το πελάτη συνεργάτη μας και όταν είναι κοντά μας και εμείς κοντά του, τότε είναι σίγουρο ότι θα πάρει μια άριστη δουλειά στο χρόνο που τη θέλει και πληρώνοντας πάντα τη καλύτερη δυνατή τιμή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας
Νικολόπουλος Παναγιώτης

 
Εκπονούμε υπεύθυνα
τις πτυχιακές εργασίες σας.
Κατασκευή Ιστοσελίδων netStudio