Μαθημάτα

Σε σχέση με τα μαθήματα, όλα τα στελέχη μας έχουν την εμπειρία και μπορούν να σας βοηθήσουν ώστε με επιτυχία να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σε κάθε ακαδημαϊκή βαθμίδα.

Ολιγομελή Group μαθητών

Στη WEBSTUDENT δε μιλάμε καν για… “ολιγομελή” τμήματα, αφού όλα τα group μας αποτελούνται αυστηρά από τέσσερις έως έξι μαθητές, πράγμα που προσδίδει στη διδασκαλία το χαρακτήρα του ιδιαίτερου μαθήματος. Με τη μέθοδο όμως, αυτή των ολιγομελών group, το εκπαιδευτικό αποτέλεσμα υπερτερεί και αυτού του ιδιαίτερου μαθήματος, καθώς παρουσιάζει επιπλέον πλεονεκτήματα. Το σύστημα της WEBSTUDENT έχει σαφώς μικρότερο οικονομικό κόστος, ενώ η μέθοδος που ακολουθείται έχει αποδεδειγμένα αυξημένη αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό

Ένα αυστηρά επιλεγμένο και εκπαιδευτικά ώριμο διδακτικό προσωπικό είναι η καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία του μαθητή. Ο καθηγητής είναι ο άμεσος πομπός μετάδοσης της γνώσης, γι’ αυτό στη WEBSTUDENT δίνουμε μεγάλη σημασία στην προσωπικότητα και την επιστημονική του κατάρτιση, αλλά φροντίζουμε να βοηθάμε όσο γίνεται και το έργο του, ώστε να επιτυγχάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διδακτική επιτυχία αποτελεί την κύρια προτεραιότητα.

Παρέχουμε μαθήματα σε ενήλικες για:

  • Ανοικτό πανεπιστήμιο
  • Για εξεταστικές ξένων και ελληνικών πανεπιστημίων
  • Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου
  • Προγραμματισμός σπουδών
  • Επαγγελματικός προσανατολισμός 

    Κατάρτιση και προετοιμασία για την αγορά εργασίας

    1. Δωρεάν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού,

    2. Δωρεάν Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος,

    3. Έκπτωση 20% σε ανταγωνιστικά σεμινάρια τα οποία σας βοηθούν να ενταχθείτε πιο εύκολα στην αγορά εργασίας είτε στην Ελλάδα είτε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

    4. Συμβουλευτική υποστήριξη για την εύρεση πανεπιστημίου σε Ελλάδα και εξωτερικό για την ένταξη σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

    5. Άμεση ένταξη εφόσον το επιθυμείτε στο κρατικό και αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο της Σερβίας’Novi Sad’είτε στο μεταπτυχιακό είτε στο διδακτορικό πρόγραμμα,

    6. Άμεση ένταξη σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης τα οποία σας κάνουν ανταγωνιστικούς για την αγορά εργασίας.

     

 
Εκπονούμε υπεύθυνα
τις πτυχιακές εργασίες σας.
Κατασκευή Ιστοσελίδων netStudio